Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 30 maart 2022

Installatie nieuwe raad Ouder-Amstel

Hedenavond is de nieuwe raad van Ouder-Amstel benoemd en is daarmee de nieuwe raadsperiode begonnen. Voor D66 gaat Wendela van den Brink – van Agtmaal door als fractievoorzitter en begint Marlies Ledegang –  de Ruiter als nieuw raadslid. We wensen beide dames heel veel succes toe voor de komende 4 jaar! Met de komst van een nieuwe raad vertrekt ook de oude wat voor ons betekent dat wij afscheid nemen van Sybrig van Keep als raadslid en fractievoorzitter. Bij deze willen wij Sybrig vast hartelijk bedanken voor haar inzet de afgelopen vier jaar. We willen binnenkort, op een nog te plannen AAV, gepaste aandacht besteden aan zowel de (hernieuwde) start van Wendela en Marlies als het afscheid van Sybrig.