Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 maart 2018

3 maart j.l. D66 Ouder-Amstel op Verkiezingcongres D66

Afgelopen zaterdag, 3 maart vond in Rotterdam het D66 verkiezingscongres (congres 107) plaats en ook Ouder-Amstel was goed vertegenwoordigd met Marian van der Weele, Wendela van den Brink, Sybrig van Keep en Desy Berndsen. De aankomende verkiezingen waren uiteraard het onderwerp van gesprek en er werden vele idee├źn uitgewisseld. Ook was er voldoende ruimte voor enkele inhoudelijke gesprekken waar o.a. lijsttrekker Marian van der Weele dankbaar gebruik van maakte…

 

 

 

 

Lijsttrekker Marian van der Weele in gesprek met Tweede Kamerlid Paul van Meenen, woordvoerder Onderwijs over Kindcentra van 0-12 jaar, duurzame schoolgebouwen, programmeeronderwijs, les in democratie. Het onderwijsbeleid in Ouder-Amstel staat als een huis

Vanuit Ouder-Amstel brengt lijsttrekker Marian van der Weele de felicitaties over aan Tweede Kamerlid Pia Dijkstra met hetaannemen van haar initiatiefwet actief-donorschap. Meer kans op een nieuw leven voor veel mensen die op een orgaandonatie wachten.

Lijsttrekker Marian van der Weele in gesprek met vice-premier Kajsa Ollongren over het referendum. Het raadgevend referendum was onvolkomen, we moeten nu Groenlinks en PvdA overtuigen om het correctief referendum te steunen. Dan hebben inwoners pas echt een bindende stem in besluitvorming.