Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 11 juni 2017

Marian van der Weele lijsttrekker D66 gemeente Ouder-Amstel

De lokale afdeling van D66 heeft Marian van der Weele met ruime meerderheid gekozen tot lijsttrekker bij de komende verkiezingen voor de gemeenteraad in de gemeente Ouder-Amstel. Van der Weele is wethouder in het huidige college. Eerder was ze fractievoorzitter voor D66. Van der Weele woont sinds 1997 in Ouderkerk. De raadsverkiezingen worden gehouden op woensdag 21 maart a.s.

 

Het bestuur van D66 is verheugd met de aanwijzing van Van der Weele tot lijsttrekker. Bestuursvoorzitter Arjan van Oijen: “Marian is ervaren en gedreven. Ze heeft de afgelopen tijd diverse successen geboekt en is al eerder lijsttrekker geweest. Wij verwachten met Marian niet alleen tot een vooruitstrevend en breed gedragen verkiezingsprogramma te kunnen komen, maar ook dat verkiezingsprogramma maximaal gerealiseerd te krijgen.”

Marian van der Weele reageert ook zeer ingenomen op haar verkiezing. “Ik heb mij opnieuw kandidaat gesteld als lijsttrekker omdat ik de afgelopen periode als wethouder vele initiatieven ben gestart die ik graag met een nóg sterker D66 wil afmaken. Denk bijvoorbeeld aan het aanwijzen van gemeentelijke monumenten, de plannen voor het onderwijs en natuurlijk de bouw van De Nieuwe Kern. De komende 4 jaar gaan heel spannend worden voor Ouder-Amstel en ik ben er trots op dat ik weer een bijdrage mag leveren aan het overtuigen van de kiezers om deze mooie plannen ten uitvoer te brengen”

Dit najaar stellen de leden van D66 de volledige kandidatenlijst vast voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.